ارزیابی هوشمند فرآیندی
شما به عنوان یک مدیر یا تصمیمگیرنده در سازمان، روزانه با چالشهای مختلف و بعضاً تکرار شونده مواجه هستید؛ چالشهایی نظیر تضاد منافع بین کارکنان یا سهامداران و اختلافات ناشی از آن، فناوریهای جدید و امتحان نشده، فرصتهای طلایی برای رشد اما پر ریسک، جستوجو برای نیروی کار ماهر و ارزانقیمت، دغدغه فروش، قوانین سختگیرانه دولتی، مالیاتهای جانبی و بسیاری از چالشهایی که در تمام سطوح مدیریتی مشترک هستند؛ اما هر وقت با مدیران از چالشهای مدیریتی و راهحلها صحبت میشود، مدیران شرکتهای کوچک و متوسط فوراً مسئله درستی را مطرح میکنند که شرکتهای کوچک نمیتوانند به این راهکارها چنان که شایسته است، بپردازند زیرا منابع کافی برای این کارهای حجیم را ندارند. این حرف درست است ولی چاره چیست؟ حقیقتا آنقدر مدیران درگیر مشکلاتی که در ابتدا بیان کردیم، هستند که از مدیریت مسائل مهم عمق سازمان غافل میشوند؛ مسائلی که اگر درنظر گرفته شوند و حل شوند، بسیاری از این چالشها خود به خود برطرف میشود. (جلوتر به این مسائل مهم میپردازیم)
به سوال اصلی برگردیم؛ چاره چیست؟ آیا برای گذار از مشکلات سازمان و قدم گذاشتن در مسیر رشد، راهکاری شدنی وجود ندارد؟ اگر وجود ندارد پس چرا شرکتهای موفقی وجود دارند که زمانی فقط یک کارگاه کوچک و یک اتاق بودند؟ آیا رشد آنها از روی بخت و اقبال بوده است؟ یا شاید با خود فکر کنید این شرکتها در شرایط محیطی، اقتصادی و سیاسی خوبی رشد کرده اند و الان شرایط متفاوت است. بیایید از نگاه آینده موضوع را ببینیم. کدام یک از شرکتهایی که در حال حاضر دارای برند و فروش موفقی هستند، در 5 سال آینده هم در صدر رقابت باقی خواهند ماند؟ تا سال 1405 چه برند های جدید و موفقی در صحنه بازار خواهند آمد؟ واقعیت اینکه پاسخ به این سوالات بسیار دشوار است؛ چراکه سرعت تغییرات در سطح جهان و تاثیر آن بر کسبوکارها در بلندمدت به امری غیرقابل پیشبینی تبدیل شده است. تغییراتی مانند اینترنت اشیاء که در آیندهای نزدیک (10ساله) توسعهدهنده کسبوکار ها در ایران و جهان خواهد بود؛ کسبوکار های غیرمتمرکز با تکنولوژیهای مرتبط با بلاک چین و هوش مصنوعی ترند امروزه و آینده کسبوکار ها خواهند شد یا رباتهایی که بصورت کارمند قراردادی به شما اجاره داده میشوند؛ برای مثال در چند سال آینده، با آگهیهای استخدامی با عنوانهای « استخدام ربات حسابدار کممصرف » یا « استخدام ربات نظافتچی اسپرسوساز » و یا « استخدام ربات شخصیتشناس برای کارشناس منابع انسانی » مواجه خواهیم شد. همه اینها را گفتیم تا به اینجا برسیم؛ مدیران باهوشی که به قدرت تشخیص سریع این تغییرات در صنعت خود برسند، کاندید صاحبین کسبوکار های موفق در آینده خواهند بود. این قدرت تشخیص به تنهایی کافی نیست؛ در قدم بعدی این مدیران باید بتوانند از ابزارهای نوینی که منجر به تحلیل مداوم و شناخت بهتر کسبوکارشان میشود کمک بگیرند تا همگام با تغییرات سریع فناوریها، تغییرات نیازهای بازار و شرایط محیطی، تمامی ابعاد کسبوکار خود را از چشمانداز، سیاستها و روشهای مدیریتی گرفته تا فرایندها، زیرساختها و استانداردها را بروزرسانی و تطبیق دهند. شاید بقول مدیران عاملی که در ابتدا به مسئلهشان پرداختیم، این بروزرسانی ها منابع مالی و انسانی سنگینی بخواهد و تا زمانی که فروش نداشته باشند، نمیتوانند هزینه آنچنانی بکنند، اما اگر بخواهیم باهم صادق باشیم، خیلی از مسائل کلیدی و مهم مانند روش های مدیریتی نوین، توسعه محصولات و خدمات متناسب با نیازهای جدید مشتریان و بازار، ساختارمند کردن فعالیتهایی که در شرکت در جریان است یا مبحث اتوماسیون فرایندها نیازمند هزینه چندانی نیستند و تنها به کمی تفکر، مشورت و زمان نیاز دارند.
متاسفانه اغلب شرکتهای ایرانی و مخصوصا SMEها، علی رغم داشتن نیروی انسانی مستعد، بیشترین تلاش خود را معطوف به تولید محصول یا خدمت میکنند و به سایر ابعاد سازمانی توجه کمتری مینمایند؛ غافل از اینکه یک برند موفق با فروش موفق شامل مجموعهای از گروه فرایندها و فعالیتهای بهم پیوسته در تمامی ابعاد سازمانی است.
ما در محتوای محصول ارزیابی هوشمند فرایندی که احتمالا در پی خرید آن هستید، به شما کمک میکنیم مانند یک مشاور از بیرون به تمامی ابعاد کسبوکار خود نگاه کنید؛ تحلیل کنید و شناخت بیطرفانه و جامعی نسبت به کسبوکار و پتانسیلهای خود داشته باشید. تکپلت با آنالیز شرکت شما، امکان مقایسه فرایندها و فعالیتهای کسبوکار شما با شرکتهای موفق و پیشرو دنیا در صنعت فعالیت شما را فراهم میآورد؛ در واقع با ابزار تکپلت آگاه میشوید چه میزان همگام با استانداردها، فرایندها، استراتژیها، برنامهها، خدمات و تحولات جهانی در حرکت هستید و چگونه میتوانید با شرایط و منابع موجود در سازمان، عملکرد بهتری داشته باشید. این مسیر از طریق پرسشنامههایی(تستهایی) که تکپلت با توجه به زمینه فعالیت و سایز شرکت شما، طبق مدل بومی تعالی سازمانی TEM 11.00 و TEM 12.00 (Techchi Excellence Model for SMEs) در اختیارتان قرار میدهد آغاز میشود؛ پس از تکمیل پرسشنامهها، تصویری جامع در قالب یک ساختار منسجم و یکپارچه از وضعیت فرایندی و فعالیتهای جاری در شرکت، به شما نمایش داده میشود. تا اینجا، شناخت کاملی از کسبوکار خود پیدا کردید؛ در آخرین و مهمترین مرحله با راهنمایی و چارچوبهای تحلیلی که تیم تکپلت بصورت اختصاصی برای شما آماده میکند، میتوانید عملکرد شرکت خود را در کلیات و جزئیات ابعاد سازمانی تحلیل و بررسی کنید. (این ابعاد شامل مدیریت منابع مالی، مدیریت بازاریابی و فروش، مدیریت خدمات مشتریان، تعریف و توسعه استراتژیها، مدیریت سرمایههای انسانی، مدیریت فناوری اطلاعات، مدیریت تولید و توزیع، توسعه محصولات و خدمات و سایر ابعادی است که میتواند برای زمینه فعالیت و سایز شرکت شما، مصداق داشته باشد)
ممنون از همراهی صبورانه شما عزیزان؛ امیدواریم بتوانیم در کنارهم، قدمی کوچک اما مثبت در جهت رشد سازمان شما برداریم.
۴۵۰
شرکت به تکپلت اعتماد کردهاند